Bananpannkaka

_MG_1024 _MG_1037

Börjar äntligen känna mig bättre! Blir så sjukt rastlös av att bara ligga i sängen hemma. Igår hade jag inget val, då sov jag typ hela dagen. Men idag har jag lite mer energi så jag gjorde mig goda bananpannkakor med massa god frukt och kokos. Så enkelt och så gott! Jag har inspirerats av vår grymma träningsbloggare Ida Wargs recept. Det enda du behöver är två ägg och en banan och såklart det du vill toppa pannkakan med. Jag steker även i kokosolja för att få en god och nyttig kokossmak. Mmm..

Today i feel better then yesterday so i made me some good and healthy banana pancake for lunch. So simple and so good! All u need is one banana and two eggs. I got the inspiration from out training blogger Ida Warg. Mmm..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!