En dag med: Mig

Jag och Joanna har börjat med massa nya, roliga format på Modette. Ett av dem heter ”En dag med” där du får följa med intressanta personer i branschen en helt vanlig dag. Jag blev lite avis att vi inte gjorde det med mig så jag gör det själv i bloggen, haha.

Jag och Joanna har också just gått in i ett grymt samarbete med Canon som heter Canon Companion som gör att vi får låna kameror från Canon i 6 månader. Hur bra!? Så det kommer blir grymma bilder på bloggen nu. Mina senaste inlägg är fotade med nya kameran och ni ser skillnaden va? Jag ska lära mig kameran ordentligt också så bilderna blir så bra som möjligt!

Men här är min onsdag i bilder:

IMG_2701
07.15 – Har lyckats få med mig Joanna på min morgonträning, underbart! Vi mötes på Sats för att köra ett svettigt morgonpass!

IMG_2707
08:45 – Efter träningen var det dags för en mysig frulle hos Gina tricots showroom där vi hade möte med fina Alex & Kajsa om vårt butiksevent vi har med dem på onsdag. (Ni kommer väl? OSA HÄR!!

IMG_2710 IMG_2715
09.20 – Dagens outfit på mig & Joanna och vår grymma Canonkameror!

IMG_2725
12.35 – Lunch med Joanna i Gallerian. Mums!

IMG_2875

13.15 – På lunchen passade vi på att springa förbi H&M och kom ut med en fin armyjacka som jag hittade på rean, kap!

IMG_2862

13.45 – Som vanligt blev jag sötsugen efter lunchen så vi gick förbi Presstop som ligger i samma hus och köpte lite smågodis.. Mmm..

IMG_2872

16.34 – Jobb, jobb, jobb.. Ser ut som jag sitter och chillar men det var inte fallet. Det är fullt upp på Modettekontoret, så kul!! Jag, Joanna och vår praktikant Lisa jobbade för fullt!

IMG_2900

19.10 – När jag kom hem från jobbet var det fortfarande ljust. Vilken lycka!! Älskar att våren är här!

IMG_2936

23.07 – Efter lite kvällshäng med Joanna som har flyttat nära mig (jippi) blev det lite spakväll hemma innan det var dags att tacka för en grym dag och få lite sömn!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!