No more detox

IMG_4248 IMG_4276 IMG_4277

Nu är det slut på detoxen, skönt!! Fast det var kul att prova och som sagt märke jag verkligen skillnad på den här korta perioden (5 dagar). Magen är plattare än någonsin och jag känner mig pigg och ren inuti kroppen! Jag och Joanna tänkte berätta mer om detoxen här på Modette för er som är nyfikna, det kommer upp nästa vecka!

Men som den gottegris jag är, är det skönt att få äta som vanligt igen! Lördag, frukost i sängen och för att ta med mig något från veckan så drack jag en detoxte till frullen : ) Fast nu är det familjehäng som gäller och då blir det såklart fika med bullar och kakor, mmmm..

My detox week is over! Its been a great week and i really feel a difference in my body. But it’s nice to eat like normal avian! And finally weekend and breakfast in bed, love it! Have a great day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!