Wagamama

IMG_8597

IMG_8608

Idag åt jag och bästa Joanna en asgod och nyttig lunch på Wagamama innan det var dags att vinka av henne till Göteborg. Nu är det fyra jobbfria dagar som gäller och det ska bli skönt att vara lite ledig MEN det är också fyra dagar utan den här gullisen.. Tråkigt men på tisdag kör vi igen #Modettedreamteam

Today me and Joanna eat a great and healthy lunch at Wagamama before it was time to say good bye to Joanna for the easter holidays. Now its time for four days without work and its going to be nice to have som lazy daze but it also four days without my best partner i crime.. #Modettedreamteam

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!