Pink hair

pinkhair

Några av er har frågat vilken färg jag använde när jag färgade håret rosa och jag körde på den här färgkrämen från Loréal. Den håller bara upp till tre tvättar, vilket jag tycker är perfekt. Jag vill ha rosa hår under helgen men inte för alltid. Ett perfekt, roligt sätt att förnya sin look lite. Jag är dock sugen på lila hår som Nicole Richie har, för snyggt! Vad tycker ni?

Some of you have asked what color I used when I dyed her hair pink. I used this color cream from Loréal. It only holds up to three washes, which I think is perfect. I wanted pink hair over the weekend but not forever. A great, fun way to make your look more fun! But Im thinking about color my hair purple like Nicole Richie, so stunning! What do you think?

nicole-richie-purple-hair-color-joel-instagram-main NicoleRichieLilacHair

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Super SNYGGT! Prova det och se vad du tycker, men tror det kommer blir jäkligt snyggt på dig:)

  Jenny 2014-04-23 19:30:08 http://None
  Svara
 • Sjuuukt najs! Jag vill ha lila hår men mitt hår är alldeles för mörkt 🙁 Får låta sommaren göra sitt först så kanske kanske kanske det går 🙂

  Anna 2014-04-23 12:07:12 http://hippi-inn.se
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jaa, mitt underhår är mycket mörkare och det färgades knappt alls.. Hmm, men det finns bra hårfärgkritor som jag hör ska funka bättre på mörkare hår 🙂

   Josefin Dahlberg 2014-04-25 16:39:04 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!