Äntligen ballerinatider!

IMG_9505  IMG_9469   IMG_9511IMG_9481

Dagens: Solisar Ray-Ban Blus Gina tricot Väska Stella McCartney Skinnbrallor Zara Ballerina (nya) Din sko

Äntligen är våren här och äntligen kan vi börja använda våra ballerinas! Ballerinaskor är ju helt klart våren och sommarens bästa skor. Jag lever vi mina under denna säsong. Idag premiärgår jag i mina nya favoriter från Din sko. Älskar att de är enkla men ändå har roliga och fina detaljer.

Du har väl inte glömt att vara med i Din skos ”Stop motion” tävling #dinskomovie där du kan vinna presentkort på Din sko? Allt du behöver veta om tävliningen hittar du HÄR eller på Din skos instagram @dinsko_official. Hoppas du vinner så du också kan ha fina ballerinas eller andra fina skor i sommar : )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!