Wanted x 3

Comme-Des-Garcons-play

AZ-T163-051-3_d

Jag älskar ju randigt! Och jag känner att jag behöver den ultimata randiga tröjan som kommer från Comme Des Garcons Play. Det lilla, röda hjärtat som egentligen är det enda som skiljer denna tröja från de 12 st randiga tröjor jag redan har gör ändp så stor skillnad!! Men 1200 spänn för en randig tröja när jag som sagt redan har en del.. Men ändå, den är ju så fin. Och jag har ju faktiskt ingen grön-vit-randig tröja.. Jag måste nog köpa den! Hjälp mig, vad tycker ni?

As u know I love striped sweaters! I have about 12 different striped sweaters in my closet but i feel that i need the perfect one from Comme Des Garcons Play. Its so cute!! My favorite is the green one, what do u think? Buy or not buy?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Jättefin tröja som jag också är på jakt efter. Hittar dock inga återförsäljare i Sverige. Har du hittat någon eller handlar du på nätet isåfall?

  Camilla 2014-05-04 22:03:38 http://None
  Svara
 • Jag lider med dig, jag har också en besatthet av randigt. Jag köper dock säkert 90% av mina kläder second hand, vilket är mest miljösmart! Då kan man unna sig extra randigt. Så… Med tanke på priset, nej…. Eller vänta på rea. Det är mitt tips.

  Kattis 2014-04-25 01:07:52 http://Www.sadnesstheory.com
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Bra att du handlar second hand! Jag var mycket bättre på det förr, då köpte jag typ allt second hand… Måste komma tillbaka till det. Tummen upp för dig 🙂

   Josefin Dahlberg 2014-04-25 16:37:37 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!