London Day 2

IMG_0225 IMG_4946

London-starbucks

Karen_millen_flagshipstore_london

Emma_danielsson_Saina_demina_claus_london Lethaerjacket-karenmillen

JosefinDahlberg_london_outfit

Sorry för dålig uppdatering.. Efter att jag kommit hem från London har jag jobbat non stop. Men nu är det helg och jag ska bildbomba er med härliga Londonbilder. Jag älskar verkligen London! När jag var 19 var jag där i en månad med en tjejkompis och festade och shoppade och efter det var jag inte där på tre år men förra året blev det hela 4 resor dit och nu planerar jag och tjejerna att åka dit igen i slutet på sommaren. Det är verkligen en så sjukt härlig stad. I love it!

Men i alla fall på bilderna ser ni vår andra dag i London (i onsdags) Vi gick på stan, var på River Islands pressvisning (kommer massa bilder därifrån strax) sen kollade in Karen Millens nya flag ship store innan det var dags att flyga hem igen. Men som sagt, London vi ses snart!

Here is some pictures from out second day in London. Breakfast, starbucks, River Islands press day, Karen Millen flagship store and some shopping. And i just must say, I LOVE LONDON! I will be back soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!