The Trenchcoat

LondonLook_KarenMillen_trenchcoat_04

LondonLook_KarenMillen_trenchcoat_09

LondonLook_KarenMillen_trenchcoat_05

LondonLook_KarenMillen_trenchcoat_02

LondonLook_KarenMillen_treanchcoat_01

LondonLook_KarenMillen_trenchcoat_07

Jag har varit ute efter en trenchcoat ett tag men inte hittat någon jag tycker passar Men så hittade jag den här i London!! Hur fin??

Den är från Karen Millen och jag älskar att den skimmrar. Den känns egentligen lite för ”fin” för min stil men tillsammans med en hatt och ett par boots så passar den mig perfekt! Helt klart en ny favorit i garderoben!! Och hur bra passar den med min Stella-väska och fluffboll? : )

I’ve been looking for a trench coat for a while but have not found the one but then I found this one here in London! How nice? It is from Karen Millen and I just love this color. First i didnt think it really was my style first but with a hat and a pair of boots it fits my style perfectly! Clearly a new favorite in my wardrobe! And how well it fits with my Stella bag and fluffy ball? : )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!