Join the Bra-Volution!

IMG_0017 IMG_0019

lindex-bh

Jag började dagen med en härlig frulle hos Lindex och fick känna och klämma på deras nya BH-koncept. Vet vi ju alla att det här med att köpa BH inte är det enklaste… Jag själv som har små bröst använder bara trekants-bh eller spetsbh, alltså inga byglar för min del. Men jag vill ju ändå att min BH ska sitta bra och vara skön.

Jag fastnade för Lindex nya modell som heter ”Charm”, en trekants-bh som är superskön och som ändå känns mer som en BH istället för bara lite spetstyg. Och det bästa av allt, den modellen finns alltid och förnyas med nya färger för varje säsong så nu vet jag ju vilken modell jag vill ha och då blir det mycket enklare att köpa BH. Well done Lindex!!

I started my day at Lindex showroom to check out their nyw bra collection. Well done! So comfy and cute!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!