#FORFAIRSEX

fairsex

Bild från Madelene Billmans blogg.

För några dagar sen var vi och lyssnade på organisationen Real stars som berättade om sitt arbete för att stoppa trafficking. Jag mådde så illa när jag fick reda på vad som pågår i världen, i Sverige just nu. Mellan 12-27 miljoner (!) människor utsätts för traffickling varje år. De flesta är unga tjejer och barn och de allra flesta säljs som sexslavar.

Många av dem säljs på bordeller eller körs runt mellan sina kunder. En flicka kan tvingas ha sex med 15-20 olika män VARJE DAG! Ingen som tar hand om henne, som tröstar henne, som vårdar henne eller som bryr sig om henne!

Tänk att detta pågår just nu? Visst är det helt obegripligt? Tänk om detta hände dig, din syster, dotter eller kompis!

VI MÅSTE GÖRA NÅGOT!

Jag och några andra bloggare som var och lyssnade på Real stars har bestämt oss för att sprida Real stars budskap så gott vi kan.

HJÄLP OSS! DELA DETTA!

Du kan göra något! Köp Real stars ”Fair fucking sex” t-shirt och visa vad du står för och bidra till deras otroligt viktiga arbete!!

DEN KÖPER DU HÄR!

&

SKRIV PÅ DERAS NAMNLISTA HÄR OCH VISA VAD DU STÅR FÖR!!!
forfair6

TILLSAMMANS KAN VI FÖRÄNDRA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] Seminariet som var planerat till en timme drog långt över tiden, och Fair Fucking Sex har nått ut till så många fler än vad RealStars hade klarat att nå ut till på egen hand. Vi vill tacka Presskontakterna, speciellt Daniela och Josefine, som gjort ett otroligt jobb för att hjälpa oss nå ut med projektet. Stort tack till alla bloggare och fantastiska människor som var där och som har hjälpt oss kasta ljus över trafficking och dess motsats; fair sex. Läs mer hos: Chrystelle, Angelica, Madeleine, Modette, Damla, Julian, Viktor, Joanna och Josefin. […]

    Bloggseminarium med Presskontakterna - For Fair Sex - Against Trafficking 2014-05-19 22:10:34 http://realstars.eu/bloggseminarium-med-presskontakterna/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!