Jag har köpt lägenhet!

IMG_0473 IMG_0470

Jag kan inte fatta att jag har köpt min första, egna lägenhet! Det känns helt galet!! Men så är det. Jag hittade den här lägenheten på Hemnet för någon vecka sen och har metalt flyttat in i den sen dess. Och igår vad jag på visningen och det kändes som att komma hem. ”Jag måste ha den!”

Efter visningen la jag ett bud som jag hoppades skulle skrämma bort alla andra. Jag kunde knappt sova i natt för jag ville bara veta hur det skulle gå!

I förmiddags ringde mäklaren och berättade att säljaren accepterat mitt bud och att den är min. Jag skrev på alla papper vid lunch och nu får jag nycklarna om en månad! Helt galet, längtar! Så glad! Jag lägger strax upp bilder på den så ni får se hur den ser ut! #snackaomshoppingkick

I can not believe that I bought my first apartment today! It feels so good and I want to move in right now!! Im so happy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad roligt! Grattis! Kika på den och den såg jättefin ut. Jag ska själv flytta till sthlm om två veckor och har de senaste veckorna insett hur himla svårt och dyrt det är med boende i sthlm så kul att du hittade och fick en som du ville ha!

    Jenny - Hemtrender 2014-05-12 22:55:39 http://www.hemtrender.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!