Afternoon coffee

IMG_0245   IMG_0237 IMG_0229 IMG_0228 5eb262659483ac79c5ec31d10df71dfb

(Last pic from Jannis blog)

I lördags var jag på en supermysig tjej-”afternoon coffee” som fina Janni hade. Vi drack Starbucks goda, kalla kaffedrycker, åt massa smarriga bakverk och kollade in lite nyheter från Nelly.com. Så mysigt, tack Janni och alla härliga tjejer för en mysig eftermiddag!

This saturday I was at a cozy ”afternoon coffee” with Janni and some lovely girls. Such a nice afternoon, thank you Janni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Låter verkligen trevligt! Hoppas förresten att inbjudan till att komma till Näringsdepartementet och prata om kemikalier i kläder kom fram. Vi värdesätter att få träffa dig och höra vad du har att säga och skulle tycka det vore väldigt roligt om du kom. Det går självklart bra att ta med en vän. Anmäl dig/ senast idag tisdag till

  eva.ankersjo(at)regeringskansliet.se

  Varmt välkommen!
  /Emma Fahlstedt

  Emma Fahlstedt 2014-05-13 11:34:26 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!