Yesterdays!

IMG_0693
IMG_0667 
IMG_0699
IMG_0710
IMG_0720

Hatt: Accessoriez Solisar Ray-Ban Skinnjacka Primeboots Blus & jeans Gina tricot Weekendbag LV Boots Bik Bok/Never denim

Hat: Accessoriez Sunnies Ray-Ban Leather jacket Primeboots Blouse & jeans Gina tricot Weekendbag LV Boots Bik Bok/Never denim

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Skrev en kommentar tidigare men den verkar inte ha kommit fram. Funderar vad modellen heter på din skinnjacka från primeboots? Letat runt med hittar den inte riktigt.. Den är ju så så fin! Skulle vara super om du kunde svara!=)

  Sara 2014-05-18 02:02:38 http://None
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara, jag kollade i jackan nu men det står inget om den.. 🙁 Men den är så fin och skön! Jag har fler skinnjackor men den här är lätt min favorit!! Jag har kollat runt för att se vad man kan köpa online men hittar 🙁 Om jag får fram vad modellen heter gör jag ett inlägg om den 🙂

   Josefin Dahlberg 2014-05-18 16:49:45 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!