Esprit – Ett hem

esprit_etthem_modette01

esprit_etthem_modette02

esprit_etthem_modette05

esprit_etthem_modette06

esprit_etthem_modette03

esprit_etthem_modette07

esprit_etthem_modette04

esprit_etthem_modette08

I torsdags kollade jag in Esprits höstkollektion på det otroligt fina hotellet Ett hem. Jag måste säga att jag blev överraskad hur fin kollektionen var! Jag vill ha allt! Klänningar, blusar, västen, baggy jeans, så mycket fint! Tack för en trevlig lunch och fint ögongodis Esprit!

This Thursday I checked out Esprit’s fall collection at the incredibly fine hotel ”Ett hem”. I must say I was surprised how nice the collection was! I want everything! Dresses, blouses, vest, baggy jeans, such a nice collection! Thanks for a lovely lunch and nice eye candy, Esprit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Josefin! Jag undrar vad modellen på din skinnjacka från primeboots heter? Har kikat runt lite på olika sidor men hittar inte riktigt. Skulle vara super om du kunde skicka iväg ett svar, den ser så jäkla fin ut! =)

    Sara 2014-05-18 01:50:49 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!