Nelly 10år – The Nelly hotel

IMG_0757 IMG_0768 IMG_0776 IMG_0779 IMG_0785 IMG_0791

Igår vad jag på det sjukaste partyt ever! Nelly.com firade 10 år och bjöd på världens roligaste kväll! De hade hyrt hela Lydmar hotell och det var glitter och ballonger överallt. Vi började med middag, sen blev det party med Rebecca & Fiona, Leigh Lezark och massa dans! Så sjukt roligt!!

Jag delade rum med fina Sania och nu har jag precis kommit hem efter en härlig brunch, mums! Jag har tappat rösten (haha) så måste vila mig innan det är dags för söndagsmiddag! Tack Nelly för en fantastisk kväll!!

Yesterday I was at the sickest party ever. Nelly.com celebrated its 10th anniversary and had the world’s most fun party!! Thank u Nelly for a fantastic night!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!