Still no voice….

IMG_0907 IMG_0924

Jag blev superhes och tappade rösten till och från i helgen. Det blev ju inte bättre av att jag sjöng högt till ALLA låtar på Nellyfesten i lördags.. Men jag trodde i alla fall att den skulle vara tillbaka i dag men det är den inte..

Jag pratade precis med en kompis i telefonen som till slut la på för hon tyckte det var så jobbigt att prata med mig, haha. Så förjävlig låter jag alltså. Så det blev en kort dag på jobbet, jag blev hemskickad med talförbud. Går ju sådär för en som blir rastlös av att vara ensam en kvart… Men nu ska jag vara tyst så den kommer tillbaka snart! God natt!

I lost my voice whis weekend… My boss send me home from work today and told me not to talk at all… Haha its so borning! I want my voice back!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!