Black&White

IMG_1161

IMG_1169 IMG_1167

IMG_1154 IMG_1171

Solisar Ray-Ban Blus H&M Väska H&M Jeans Gina tricot Loafers Zara

Det här är för mig en perfekt vardagslook, snyggt och bekvämt! När jag har ”klädpanik” på morgonen  tar jag på mig ett par av mina svarta favoritjeans (älskar dessa från Gina tricot!) tillsammans med en skön vit blus, funkar varje gång! Och såklart lite fina smycket till. Enkelt, skönt och snyggt!

Juuuste, gillar ni min näsring? : )

Sunnies Ray-Ban Blouse H&M Bag H&M Jeans Gina tricot Loafers Zara

This is for me a perfect everyday look. Stylish and comfy! When I feel that i have ”nothing to wear” in the mornings I put on a couple of my favorite black jeans (love these from Gina Tricot!) Along with a nice white blouse. It works every time! And of course some nice jewelery to. Simple, nice and stylish!

Do u like my nose ring? : )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!