Two

IMG_1697 IMG_1705 IMG_1772

Im wearing: Blouse Zara Leather bag H&M  Jeans Gina tricot Boots Never denim/Bik bok 

Glad måndag! Jag är sjukt peppad i dag! Kickade igång veckan med morgonträning och känner verkligen hur mycket energi jag får av det! Jag och Joanna gick ut i solen på lunchen och brände av outfitbilder. Så mycket roligare att göra när man är två! Hoppas ni har en härlig dag!

Happy monday! Im so excited about life today! I kicked off this week with a morning workout and really feel how much energy I get from it! Me and Joanna went out in the sun at lunch to take some outfit pictures, so much more fun when u are two! Have a great day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!