Love these dots

IMG_2513
IMG_2492
IMG_2533
foto-4-2

Solisar Ray-Ban Tshirt Zara Mockajacka Mango Byxor (new) Bik Bok Skor (new) Vagabond

Jag köpte de här prickiga byxorna från Bik Bok förra veckan och tyckte att längden var lite svår att rocka men jag tyckte de var väldigt fina. Hittade även de här skorna från Vagabond, perfekta vardagsskor. Lite höjd men så sköna!! Och de passade så bra ihop tycker jag. En lite roligare vardagslook! Vad tycker ni? Funkar det?

Sunnies Ray-Ban Tshirt Zara Jacket Mango Pants (new) Bik Bok Shoes (new) Vagabond

I bought these polka dot pants from Bik Bok last week but i thought the length was a bit hard. I also found these shoes from Vagabond, perfect casual shoes. A little height and so comfy! And they fit so well together I think. What du u think?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haha, lite konstig fråga men… Jag har letat efter exakt denna jackan i flera år. Har du kvar den? Använder du den? Om inte, skulle du vilja sälja den till mig? Är beredd att betala näst intill priset du köpte den för!!

  Tack på förhand!!!!

  X 2016-02-09 10:54:45 http://None
  Svara
  • Svar på Xs kommentar.

   Åhhh det är en favvo. Älskar den! Om jag tröttnar är den din men än så länge använder jag den mycket!! Kram

   Josefin Dahlberg 2016-02-09 13:26:24 http://None
   Svara
 • love your pants!

  mathilde sofie nordahl 2014-06-03 14:33:56 http://sofiefashion.blogg.no
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!