Drömdag!

IMG_2912  IMG_2934 IMG_2936

IMG_2909 IMG_2946

IMG_2915 IMG_2963 IMG_2978

Jag har haft en så himla mysig dag! Jag och några kompisar hade en överraksningspicknick för vår vän Martina som fylldr år häromdagen. Vi åkte ut till Dalarö där jag är uppvuxen och som är min favoritplats på jorden. Fixade en mysig picknick på ett berg med fantastisk utsikt, hur fint? Sen åt vi, öppnade paket, fikade och hade det hur mysigt om helst. Drömdag!!

Today me and some friends had a surprise picnic for our friend Martina how just turned 26. We went out to Dalarö where I grew up and that’s my favorite place on earth. Fixed a cozy picnic on a mountain with stunning views, how nice? Then we had a cozy and fun day. Happy birthday again Martina!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!