Todays: Cropped Pants

IMG_3389

IMG_3412

IMG_3380

Linne H&M Byxor Lindex Väska Alexander Wang Skor Vagabond

Älskar min nya ”cropped pants” från Lindex. Det är ju verkligen en stor trend just nu med de här längden på byxor och först visste jag inte riktigt vad jag tyckte om det. Väldigt svårburet! Men nu älskar jag dem! Helt perfekta nu när det är jättevarmt ute. Tummen upp för cropped pants och för Lindex som gjort dessa för en bra peng!

Top H&M Cropped pants Lindex Bag Alexander Wang Shoes Vagabond

Love my new cropped pants from Lindex. Its really a big trend right now with this length of pants. First I did not really know if i liked it. Hard to style! But now I love them! Absolutely perfect now when it’s really hot outside. Thumbs up for cropped pants and Lindex who made ​​these!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!