Just do it!

Josefin-Dahlberg_logga_VISA

Just ju gör jag ett samarbete med Visa som handlar om att inte skjuta upp saker. Jag själv har perioder då jag är expert på att skjuta upp saker.. Det kan vara allt möjligt, tex gå att träna eller betala en räkning. Istället går jag runt med onödigt ångest för att jag inte gjort det och till slut gör jag det i sista sekund. Varför gör man inte det inte bara på en gång?

Typ som när jag har hittat något snyggt i en webbshop som jag ska kicka hem då kan den där betaldosan som ligger ca 3 meter bort kännas som flera min bort.. Jag drar mig för att hämta sig och det slutar med att jag struntar i att handla eller klickar i att jag ska betala med faktura.. Men då blir det ju samma grej igen när jag väl får varan och fakturan.. Den där dosan som ligger så långt bort och jag som ligger så skönt i soffan.. Ja ni fattar! Det enda rätta är att bara göra det på en gång och ha det knappat och klart!

Det är min nya grej, just do it!! Hur svårt kan det vara?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!