Tack!

IMG_4004   IMG_4021

IMG_4012

Todays: Blouse Make Way Jeans Diesel Boots Henry Kole/Jeffrey Campbell

Tusen tack för alla fina kommentarer kring mitt inlägg om varför jag inte dricker alkohol. Jag blir så glad av att många av er engagerar er och tycker att det är viktigt att vi börjar prata om detta. Det känns lite konstigt att först svara på era ärliga kommentarer och sen lägga upp en Dagens outfit-bild Men min bloggar handlar ju främst om mode. Men nu kommer ni nog få läsa en del om min alkoholstory framöver också. Men jag älskar att bli inspirerad och att inspirera genom mode och det är något jag kommer fortsätta med.

Stor tack igen, grymt stöd! Hoppas ni får en ashärlig midsommar. Kram!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!