New hair color!

newhaitcolor

bild(19) bild(21)

Hej på er! Sorry för dålig blogguppdatering, jag håller på att måla och fixa för fullt i mina nya lägenhet som snart är klar. Längtar!! Igår smets jag ifrån målarfärgen och satte mig i frisörstolen hos Michael och frisörerna. Där härliga och duktiga Linn tog sig an mitt hår som hade typ 20 olika nyaser…. (Resultatet efter att ha färgat det själv) Jag gillar iof att ha lite olika färger i håret så det ser lite livligt ut men hon jämnade till färgen så det blev lite snyggare övergångar mellan färgerna.

Just nu sitter en brun färgen i ganska mycket men den kommer släppa lite efter ett par tvättar så jag blir lite mer blond. Men i alla fall jag är sjukt nöjd!! Well done Linn! Vad tycker ni?

Om ni vill kolla in fler gårförvandlingar – Kolla in Michael och Frisörerna på Youtube!

Yesterday i colored my hair at Michael och frisörerna and i love it! Its a bit dark right now but it will turn lighter after a couple of washes. What do u think?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!