Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I min väska

IMG_4294

En grej som kommer finnas i min väska i sommar är helt klart den här kompaktkameran från Canon – Powershot G1 X. Jag älskar min Canon systemkamera EOS 70D som tar grymma bilder men den tar ju lite plats. Och just i sommar är det ju guld värt att enkelt och smidigt kunna få med sig den här kameran på semestern, i partyväskan eller till stranden. Men bara för att den är liten är det inte sämre kvalité, den tar apsnygga bilder. Helt kär!!

One thing that will be in my bag this summer is this compact camera from Canon – PowerShot G1 X. I love my Canon camera EOS 70D that takes awesome pictures but it takes some space. And fot the summer it’s  great to simply and easily be able to bring my camera on holiday, in my party bag or to the beach. But just because it’s small, it’s not bad quality. It takes great images. Im love!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Josefin Dahlbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!