Trench monday

IMG_0099 IMG_0100

Glad måndag!  Idag glider jag omkring i min trenchcoat som jag är helt kär i just nu! Och min nya Canonkamera som redan är min nya bästa vän. Juste, jag färgade håret lite ljusare i helgen hos Michael och Frisörerna och är supernöjd. Vad tycker ni?

Happy monday! Today i wear my favorite jacket right now, my trench coat. I fogot to tell u that i colored my hair a bit light this weekend and i love it. Do u?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Toksnygg, älskar verkligen hur den sitter på dig. Jag behöver förresten lite råd från dig! Din samling väskor är så himla snygg, speciellt Stella McCartneyn som jag verkligen ser ÖVERALLT här i Paris. Men min fråga är: Vilken väska är ett måste i höst, eller har du tips på någon tidlös – och helst inte alldeles för plågsamt dyr – väska som man behöver i sin garderob? Är som nämnt i Paris och på jakt efter en ny vardagsväska att bära datorn och andra nödvändigheter i. Och får ju bara inte missa att hitta mig en goding på rean de har här just nu. Kram på dig!

  Alice 2014-07-02 01:45:01 http://None
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice, bra fråga! Jag är lite i samma sits just nu, jag älskar min Stella väska och var inne på Stella häromdagen, då såg jag en leoardväska som är mycket enklare än den jag har. Den var i tyg och hade svarta läderimmitationshandtag. En perfekt vardagsväska!! Och det var på rean så den kostade bara 1500 kr :)) Jag tänkte nog springa och köpa den på lunchen så kan visa upp den sen, hehe 🙂 Men den kanske man inte vill ha varje dage eftersom den är i leopard, jag skulle helt klart så till på en svart skinnväska. Det funkar ju till allt! Kolla om någon av Stellaväskorna är på rea. Jag hittade min Stella på rea för 3500 kr och det är ju överkommligt! Hoppas du fick lite inspo, jag ska tänka på saker också och blogga någon riktigt snygg vardagsväska snart!! Kram till dig och Paris <:)

   Josefin Dahlberg 2014-07-02 11:14:30 http://None
   Svara
 • Hej Josefin! Så fantastiskt fina bilder på dig!

  Har letat efter den perfekta trenchcoaten väldigt länge nu men har ännu inte hittat den. Varifrån kommer din? Så otroligt fin, både du och trenchcoaten!!

  Ha en bra dag!

  Kram

  Moa 2014-07-01 20:00:54 http://None
  Svara
 • Nice trench coat!

  L.A

  It's About L.A 2014-07-01 02:45:54 http://www.itsaboutla.fr/
  Svara
 • SÅ snygg du är!!!! vill bara säga att jag tycker att du ska vara så sjukt stolt över dig. Verkligen!!!!
  Hur långt du faktiskt tagit dig och du bara…äh jag kan inte sätta ord på det!! Men du ser så himla fräsch, frisk och lycklig ut!!!! önskar dig alla lycka och framför allt i din karriär!! Du gör ett sjukt bra jobb, hoppas att få se mer av dig!
  Massor av varma kramar till dig:)

  josefin 2014-06-30 23:06:18 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!