ROLLING STONES

Rolling_stones_tele201

Rolling_stones_tele2

Min mamma är världens största Stonesfan, hon har sett dem typ alla gånger de har varit i Sverige, hon har blivit uppdragen på scen för att hon höll på att klämmas eftersom hon stod längst fram, hon har fortfarande kvar stjälkarna från blommorna som Mick Jagger kastade till publiken för typ 30 år sedan. Så jag har hört väldigt mycket Stones hemma sen jag var liten och kanske inte är lika stort fan som mamma men jag älskar också RS! Vi lyckades få tag på några biljetter till konserten, kanske inte de bästa platserna men det spelar ingen roll. Sånt jävla drag!! Visst att grabbarna är 70 bast och inte har samma pipa som för 40 år sedan men herregud vilken energi Mick Jagger har, heeelt galet!! Så stjärna! Det här kommer jag leva på länge. Glad onsdag!

Yesterday me and my family were at the Rolling Stones concert here in Stockholm. I loooooooove RS!! Such a great show!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!