New in x 2

 

IMG_4582

IMG_4531

IMG_4561

IMG_4586

Hatt River Island Kappa (New in) Lindex Byxor Zara Väska (New in) Stella McCartney Boots Jeffrey Campbell/Henry kole 

Här är min nya fina leopardväska från Stella McCartney. Det är en enklare tygväska som redan från början hade ett bra pris och så var det 40% på den så jag kände att det var värt ett litet spontanköp. Fin va? Och hur snygg är min nya kappa från Lindex? Egentligen är det alldeles för varmt för att ha den idag  men jag vill så gärna visa den för er! Perfekt för sensommarkvällarna och såklart i höst. Glad fredag på er!

Hat River Island Coat (New in) Lindex Pants Zara Bag (New in) Stella McCartney Boots Jeffrey Campbell/Henry kole 

Here is my new Stella McCartney bag. Perfect everyday bag that i found on sale, yay!! And do u like my new jacket from Lindex? I do!! Perfekt for late summer night and ofcourse for fall. Happy friday everyone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!