Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spell and the Gypsy

IMG_5396

IMG_5369 IMG_5391

IMG_5339

Älskar min Indianjumpsuit från Spell and the gypsy, det perfekta sommarplagget! I går kväll åt vi middag i Visby så passade på att ta lite bilder vid alla gulliga små hus och fina rosor. Så himla fint här! I kväll åker jag dock hem till Stockholm igen.. Men hade inte haft något emot att stanna några dagar till.

I love my jumpsuit from Spell and the gypsy! Its so beautiful here at Gotland. I love all of these cute little houses and roses. Tonight im going home to Stockholm agaIn but i would not mind stay for another couple of days..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!