Happy girl

IMG_5725

IMG_5724

Dress from H&M

Jag är så himla glad och tacksam över hur mitt liv ser ut idag. Efter att jag berättat öppet om min historia både här i bloggen och i Nyhetsmorgon har jag fått så fina kommentarer och mail. Men också mail från tjejer som känner igen sig eller har en vän eller ett syskon som de är oroliga över. Det bevisar att detta är något vi verkligen måste börja prata om! Det värmer mitt hjärta så otroligt mycket att jag kan inspirera och bidra med något! Tänk att jag sitter här i dag och blir kallad ”en bra förebild”, att jag mår bra, att jag tar ansvar över mitt eget liv och att jag kan hjälpa andra.

Jag som för några år sedan var beroende av att andra hjälpte mig. Jag som aldrig kunde ta ansvar för mig själv, mitt jobb, mina relationer, ja hela mitt liv.

Så himla fantastiskt! Tusen tack för ert stöd och för att ni också vågar vara ärliga och berätta er historia. Det gör att vi kan skapa en förändring!!

KÄRLEK!

I so thankful for my new life and Im so happy that i can inspire and help someone else. Thanks u guys for all the support! 

LOVE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fantastiska du!
  Jag (40år) och min dotter snart 15 har både läst och tittat på dej på TV, min dotter är ju i den åldern då alkohol börjar göra entré i livet. Jag är så otroligt tacksam att vi fick möjligheten att höra din historia i exakt rätt tidpunkt i hennes liv! Vi har haft många samtal om alkohol här nu och hon känner sej lättad över att ha förstått att man faktiskt kan säga nej och vara cool ändå!
  Tusen kramar till dej fina du och vi önskar dej all lycka! ❤

  Anki 2014-07-22 14:52:11 http://None
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Hej Anki, tusen tack för din kommentar! Vad glad jag blir över att jag kan bidra med något! Hälsa din dotter 🙂 Allt gott!
   Josefin

   Josefin Dahlberg 2014-07-22 16:47:20 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!