Golden detials

IMG_6134 IMG_6138 IMG_6144

Jag håller på att fixa för fullt här hemma. Igår blev det min lilla hall som jag kom i ordning med. Jag hittade de här fina spikarna på Bruka häromdagen och tänkte att de skulle passa perfekt som hängare i hallen. Och de gjorde de, gulligt va? Jag ville inte ha en stor hängare utan tycker det här är finare när det är en så lite hall. Jag ska köpa fler spikar så jag kan hänga upp några av mina hattar med mera högre upp på väggen. Nu dags att ta tag i en hyllvägg!

Finally my hall ready!  I found these lovely gold bolt earlier this week and they fit perfect for a hanger. Do u like it?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det är så himla fint!! Var inne på brukas hemsida men kunde inte hitta dem. Vet du om de finns kvar och kommer du ihåg ungefär hur mycket de kostade? Tack så mycket!

    Victoria 2014-08-17 15:29:13 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!