Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Saturday

IMG_7824 IMG_7834

Hej på er! Jag har lyckats få PUK-kod på min mobil…. Så har varken haft mobil eller internet (då jag surfar på mobilen) på typ ett dygn så det var därför det inte blev något inlägg igår. Men så här såg jag i alla fall ut igår när jag satt hemma i min soffa och jobbade, kollade runt efter inspiration och bara nöjt över att det är helg! Hoppas ni har en fin helg! Puss

Yesterdays look at home. Love weekends! I hope u all had a fun saturday! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!