VeckoRevyn Photoshoot

IMG_0156

IMG_0163

Idag plåtades jag till en intervju i VeckoRevyn som kommer ut i slutet av november. Ni som har sett mig i Nyhetsmorgon eller läst min blogg ett tag vet ju att jag inte dricker alkohol längre och det är vad intervjun handlar om.

Det känns så bra och viktigt att prata om detta!! Vissa frågar mig om jag ångrar att jag berättat öppet om det eller om det var svårt att ta steget att gå ut med min nykterhet offentligt. Men det jag gör är att inspirera människor och hjälpa andra som har samma problem som jag. Vad skulle jag ångra med det? Det är inget svårt val!

Jag har en chans att påverka vår syn på alkohol och att hjälp framför allt unga tjejer, såklart gör jag det! Efter att jag gått ut med min nykterhet har jag hjälpt flera unga tjejer som inte vetat var de ska vända sig och det vill jag fortsätta med! Om du känner igen dig eller har någon i din omgivning du är orolig för, tveka inte att maila mig – [email protected].

Time for change! Puss!

Läs mitt blogginlägg om varför jag slutade dricka alkohol här!!

_________________

Pics from today’s photoshoot with the magazine VeckoRevyn. There, I was interviewed about why I stopped drinking alcohol four years ago.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!