Veckans tips: Maja Wyh

MajaWyh

I dag vill jag tipsa om min största inspirationskälla just nu; modebloggaren Maja Wyh. Jag tycker hennes stil är helt magisk och jag skulle byta garderob med henne alla dagar i veckan. Om ni inte redan inspireras av denna snygga donna, börja gör det nu!

Kolla in Johanna Ågrens tips här!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men åh va fina bilder!!

  maria 2014-09-13 01:20:06 http://mariasv.devot.ese
  Svara
 • Önskar jag hade samma känsla för stil som du hade Josefin, du är alltid så himla snygg!! Du har inga bra stylingtips att ge? Jag är en lång (174 cm) tjej men med rätt korta ben, breeeda axlar, inga höfter eller rumpa men ändå en c-kupa.. Typ.. som en man med bröst?! Vad hade du gjortutav det hela? 😉
  Kanske hade varit en kul ide till Modette, ”styla mig”. haha Hoppas att du får en härlig helg 🙂

  Ida 2014-09-12 13:55:18 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!