Hello fall friend

IMG_8894 IMG_8903

Solisar Ray-Ban Polo Lindex Skinnbyxor Zara Skor Jeffrey Campbell

Det enda jag vill ha på mig just nu är stora stickade tröjor, helst med en mysig polokrage. Jag hittade den här nya favoriten igår och är redan kär. Vi kommer hänga mycket i höst!

Jag kom nyss hem efter en lång dag och har kurat upp i soffan med te och ska spana efter lite skön inspiration på olika bloggar och sajter. Jag är ofta igång och gör nästan alltid något varje kväll, nu är iof kl elva och jag ska lägga mig om en timme men ändå. Men så skönt att bara ha lite egentid, göra det man känner för och hänga med sig själv. Hoppas ni också har haft en skön onsdag!

_________________

Sunnies Ray-Ban Polo Lindex Leather pants Zara Boots Jeffrey Campbell

I found this amazing polo yesterday and Im already in love! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!