Veckans tips: Fuskpälsen

Veckanstips_josefin_modette

Som ni vet kan ni hitta ”Veckans tips” på några av bloggarna på Modette varje fredag. I dag vill jag tipsa om den är superfina fuskpälsen jag köpte H&M häromdagen. Så mjuk, fin i färgen och perfekt jacka nu innan det börjar bli riktigt kallt. Och priser? 499 spänn. Helt klart veckans kap!

Glöm inte att kolla in Tuvas tips här!

____________

Every friday me and some of the other bloggers here at Modette will give u a personal tip of the week. This i week i really want to tell u about this amazing fake fur i bought the other day at H&M. So soft and i love this color! Such a catch!

Check out Tuvas personal tip here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!