Late breakfast

 IMG_0145

IMG_0143

Söööööndag, mums! Min favoritdag! Jag var ute sent igår så ja sov aslänge, har varit ute på långpromenad och käkat en rejäl frulle. Nu ska jag krypa ner i soffan, kolla på film och bara ta det lugnt. Det är sällan jag har tid att bara chilla, jag har alltid tusen saker i veckorna så att få slappna av på söndagar är magiskt! Hoppas ni också myser loss i dag! Puss

______________

I really love sundays! U can sleep as long as u want, eat a late breakfast and just hang around. Love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ser så sjukt gott ut! Jag åker upp till huvudstaden nästa fredag så undrar om du har tre favoriter i shopping- och matväg som jag bara inte får missa? Kram!

    Alice 2014-09-21 20:16:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!