In the studio

IMG_0366

IMG_0363

Just nu hänger jag på Metropol Palais för att spela in sminktutorials med Lumene. Har glömt berätta att jag har färgat håret, lite mörkare utväxt och en lite mörkare ton i hela håret. Men jag ska lägga in lite ljusa slingor i dag så de får lite mer liv. Nu ska vi köra igång inspelningen, hörs sen. Puss!

_________________

Hello from the studio! Today we record a make up tutorial with Lumene. I have forgot to tell u about my new hair color, its a bit darker and warmer. Do u like it? I will add some light highlights as well. Talk to u soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vilken fin tröja! Älskar den 😀

    tuvamalmo 2014-09-25 23:21:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!