Mot SVT

IMG_0867

God morgon på er och glad onsdag! Nu sticker jag till SVT, vi ses 08.50 i ettan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för att du är öppen det behövs. Känner du till THE ANONYMOUS PEOPLE – Fantastisk inspirerande movement – köp gärna filmen och se den 😉 hitta den här http://manyfaces1voice.org/ . Faces and Voices Of Recovery är också något som skulle göra nytta i Sverige – att ge Recovery ett ansikte bort om stereotyper och fördomar precis som du gör. http://www.facesandvoicesofrecovery.org/ ha en bra dag och stort tack. VH Ellen Krogh

  Ellen 2014-10-01 18:11:27 http://www.newhabit.se
  Svara
 • Du är ju fantastisk! Satt bänkad och tycker att du är så himla bra. Min pappa dog i alkoholism 2007 och mina vänner förstår liksom inte mig när jag berättar att jag tycker att det är fel att supa, och tycker jag är tråkig som inte gör det. Jag tänker ju på deras hälsa och vet hur långt det kan gå, men det tas inte på allvar. Tycker det verkligen är viktigt att sprida budskapet om hur fel alkohol är för oss, speciellt när man bara dricker för att bli full!

  Hanna 2014-10-01 11:14:02 http://nattstad.se/dearhanna
  Svara
 • tack för det mest givande jag sett på länge! vilken inspiration, visar att alkohol inte är nödvändigt, och måste vara en del av livet. men att det nu alltid handlar om alkohol, om att ”ses på ett glas vin” eller ”joo, klart vi ska ut på krogen”. jag är själv lite för lika ditt alkoholbeteende, alltid den som blir fullast, har mest ångest och störst minnesluckor. det är inte ett liv jag vill leva, då träning och hälsa egentligen är det jag älskar över allt annat, det går liksom inte ihop. Med det sagt så vill jag säga TACK! Nu ska jag försöka att börja leva ett liv som jag vill, där inte bakfylla och ångest är den vanlig del av livet.

  m 2014-10-01 11:13:05 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!