Frågestund!

Modette_Josefin_Dahlberg

Hej på er mina härliga läsare! Jag är så himla glad över att ni vill följa mig och läsa min blogg. Ni blir bara fler och fler vilket jag tycker är skitkul!

Så jag tänkte passa på att ha min första(!) frågestund här på bloggen! (Ja, jag vet att jag har bloggat i snart två år meen men bättre sent än aldrig)

Så kör, fråga vad ni vill eller berätta vad ni vill läsa mer om på min blogg 🙂

___________

Hello all my fantastic readers! I want to thank u so much for reading my blog, that makes me so happy!! And i think its time for us to get to know each other a bit better. So i want you to tell me what u want to read more about at my blog and to ask me some questions about anything. I will answer as honestly as I can!

So let me know 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Vore kul med mer videoklipp! Och typ en video om hur en dag ser ut för dig 😀

  Linnéa 2014-10-05 16:04:33 http://None
  Svara
 • Hej 🙂
  Du har säkert pratat om det här förut men kände ändå för att fråga. Hur tar du diskussionen med vänner/bekanta när de ifrågasätter varför du inte dricker alkohol?
  Jag själv dricker det nästan aldrig längre pga. att min kropp blir så nedrustad av det. Men ska jag på fest och har bestämt mig för att inte dricka så har jag ångest över att folk ska ifrågasätta mitt val (för det gör någon, jämt). Jag tycker det är helt fruktansvärt att det ens ska behöva ifrågasättas, och att jag ska ha ångest, men det är den sorgliga historian. Man ska ju för guds skull inte behöva känna sig tvingad av att dricka för att slippa frågor, fy på dagens samhälle. Tack!

  Amanda 2014-10-04 16:55:49 http://None
  Svara
 • Vad tyckte du om killarna i De Vet Du?

  Hur ser du på all press för unga tjejer idag, utseende, kroppsfixefingar osv? Vad gör man när man mår dåligt över hur man ser ut/vem man är?

  Tycker du är grym o supervacker! Kram

  Amanda 2014-10-03 23:36:25 http://None
  Svara
 • Precis som någon annan här kommenterade så måste jag också sluta dricka alkohol då det inte går ihop med min medicin mot depression. Har diskuterat en del med mina vänner att det ofta är centrerat kring alkohol när vi umgås men vi har sagt att vi ska försöka hitta på andra saker. Vad brukar du hitta på med dina vänner en helgkväll istället för att festa? Kan du inte ge lite tips?

  Anna 2014-10-03 20:54:35 http://None
  Svara
 • Hur tänker du med alkohol i mat? När det gäller ex. grytor och såser kokas ju alkoholen bort. Men sen finns ju rätter (ex vissa efterrätter) där man verkligen känner smaken av det. Hur tänker du där? Kan du bli orolig om du är på en middag och blir serverad det?

  Malin 2014-10-03 18:17:03 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Först och främst vill jag tacka för en inspererande blogg!
  Sen är min fråga hur din syn på hälsa och träning är?
  Du ser väldigt frisk och hälsosam ut, skulle vara kul att veta vägen dit, tack på förhand!

  Miranda 2014-10-03 17:06:57 http://None
  Svara
 • Hva betyr mest for deg i livet? Hva drømmer du om å gjøre i framtiden? Hva inspirerer deg mest? Hvordan har du skapt din stil? Lever du drømmen din akkurat nå? Hva er din favoritt butikk innen klær og interiør? Er du en perfeksjonist generellt på ting? Hvordan vil du beskrive stilen din? Hvilke blogger leser du? Evt hvilken er den beste? Hvordan startet du å blogge?
  Kan du svare i en video? Kan du ha en apartement video-tour? Kan du vise fram høst garderoben din i en video? Kan du lage filme en gang når du er på shopping? Shopper du ofte i butikk eller nettet? Hva er din favoritt by?
  Elsker bloggen din, ser fram til svarene:) Stå på, klem meg:)

  mathilde sofie nordahl 2014-10-03 16:17:44 http://sofiefashion.blogg.no
  Svara
 • Hej!
  När, hur, var och varför började du blogga?
  Vad har du studerat?
  Tack för en inspirerande blogg!

  Cecilia 2014-10-03 14:37:06 http://None
  Svara
 • Hej! Först och främst: du är ball!! Iaf, jag ska börja på ett nytt jobb. Är van att jobba hemifrån i myskläder, så att klä upp sig varje dag känns ovant. Jag har massor av kläder, men känner att jag behöver några nya bra plagg som kan bygga upp en bra jobbgarderob. Främst överdelar. Vad är dina tre bästa tips till denna garderob? 🙂

  chris 2014-10-02 23:27:39 http://None
  Svara
 • Hej!
  Hur, när och var började du blogga?
  Vilken linje läste du på gymnasiet? (högskola?)
  Tack för en otrolig inspirerande blogg!

  Cecilia 2014-10-02 21:59:25 http://None
  Svara
 • Vad använder du för foundation och för sminkborstar? 🙂 Sen undrar jag också, kan du se dig själv flytta utomlands? I så fall vart?

  Rebecca 2014-10-02 21:13:42 http://rookies.devote.se
  Svara
 • Hej Josefin, tack för en inspirerande blogg! Jag undrar om du skulle vilja tipsa och dela med dig av grundpelarna i din garderob? Vilka plagg återkommer ständigt och är bra basplagg att bygga vidare en personlig stil kring?

  Elin 2014-10-02 17:28:30 http://None
  Svara
 • Vad anser du är de bästa bas-plaggen? Vad är du älskar med varje års tid?och hur ska man bygga upp en bra självförtroende? Kram PS! tack för en awesome blogg

  Jenny 2014-10-02 14:17:00 http://None
  Svara
 • Hur ser ditt liv ut om tio år? kram

  Jenny 2014-10-02 14:11:36 http://None
  Svara
 • Hej! Hittade din blogg för några veckor sen och jag blir så inspirerad av dig. Bland annat att du har valt att sluta dricka alkohol . Jag har också slutat dricka men på grund av min medicin som är mot depression, då man inte kan blanda de två tillsammans. Min fråga till dig är, hur hanterar du att dina vänner dricker och så, brukar du följa med ofta när dem skall ut eller väljer du att gå hem? Jag känner mig så tråkig nu för tiden men jag väljer att hålla mig undan eftersom jag känner mig så himla tråkig, jag kan ha kul utan alkohol absolut men det känns som alla andra tycker att jag är tråkig och att det blir obekvämt när alla andra tar ens shot hit och dit. hoppas du förstår min fråga, du får gärna berätta lite hur det känns att välja bort alkohol.
  Tack för en jättefin blogg! Kram!

  Matilda 2014-10-02 13:23:07 http://None
  Svara
 • Åh vilken bild! Love it! Såg dig på nyheterna häromdagen, sjukt imponerande att du berättar och är stark. Det var så jag hittade din blogg, vilken tur!!:)

  Lovisa Wallin 2014-10-02 10:00:59 http://lovisawallin.blogspot.se
  Svara
 • Hur fixar du ditt hår en vanlig vardagsmorgon?

  Ellen 2014-10-02 09:00:38 http://None
  Svara
 • hmm, så svårt att bara komma på något men.. jo! var köper du alla dina ringar och armband? jag letar och letar men jag tycker inte att jag hittar något kul alls. föreslå inte H&M för där finns det aldrig något, i alla fall inte i borås, haha!

  ellen 2014-10-02 08:04:03 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Hej, börjat nyss läsa din blogg så vet inte om du redan tagit upp detta men iaf.
  Har du någon/några tatuering/ar, isf vad & vars?
  Gärna bild 🙂 Grym blogg Kram!

  Ebba 2014-10-02 01:51:42 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!