Fake Fur Friday

IMG_9768

IMG_9724  IMG_9759

IMG_9766

Jag tycker det är så snyggt med päls men jag skulle ALDRIG ta på mig en riktig päls. Jag tycker det är helt fel och om man tycker det är så snyggt med päls så finns det ju massa fina fuskpälsar som typ ser ut som äkta så varför plåga djur för att ha en snygg outfit? Det går fetbort för mig!

Vad tycker ni om äkta päls?

Den här fuskpälsen är i alla fall ny i min höstgarderob och kommer från Rut & Circle. Älskar att det är mörkblått i den, helt klart en ny favorit!

NU: Tacos, godis, chips, Idol och soffan. Äntligen fredagsmys!

_____________

I think its so stylish with a fur jacket but I would NEVER wear a real fur. Today u can get so many great fake furs so why wear a real one? My new fake fur is from Rut & Circle and i love it. Do u?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!