Tisdagsmiddag med fina människor

bild-(62)
bild-(61)
bild-(59)

Vilken tisdag! Känns som att jag har hunnit med så mycket i dag. Många möten på jobbet, publicerat podden, ätit lunch och spelat in massa grymma träningsvideos med Sendi och haft en underbar middag tillsammans med massa härliga tjejer och smyckesmärket Pandora. Vi fick supergod vegetarisk mat (lucky me eftersom jag inte äter kött) och så kollade vi in deras fina stenpärlor som alla betyder olika saker. Min favorit var den vita stenen som står för Hope.

Vi pratade under middagen om att tisdagar alltid brukar vara en sån där mellandag man lätt glömmer bort. Att man sällan gör något roligt på tisdagar. Håller ni med? Men efter den här härliga kvällen blir det ändring på det. Nu ska du och jag ha väldigt kul framöver tisdag!

Hur har er tisdag varit?

__________

Such a good tuesday! Great day at work, lunch with Sendi and a wonderful dinner with alot of lovely girls. How was you tuesday?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!