Best combo: Black&Grey

 IMG_1727 IMG_1700

IMG_1703

Ja, jag älskar svart! I bland känner jag att jag inte ”får” klä mig i bara svart för ofta för att det blir så tråkigt men det är ju det jag tycker är snyggast egentligen. Olika svarta nyanser, material och blandat med lite grått. Nu ska jag sluta ta på mig något annat bara för att, så ja mina outfits framöver kommer nog blir ganska svarta men hoppas det inspirerar ändå. Förstår ni vad jag menar? Klär ni er i mycket svart? Tycker ni det är tråkigt med svarta outfits?

_________________

I love to wear black. But sometimes i feel that I dont should wear so much black because it gets to boring. But if I like black I should wear black. Do u agree? Do u wear a lot of black ot do u think its boring with black outfits? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!