Brunch time (mums)

IMG_1653 IMG_1656 IMG_1661

Alltså mums! Bättre start på lördagen kan man inte ha, mat i mängder! Griffin firade fyra år och att de börjar med brunch. Mums! Jag och bästa Freddy var där och tömde faten. Om du letar efter bra brunchställe, gå dit!

__________

Perfect start of the weekend. Brunch at Griffins, yum!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag har följt din blogg ett tag och tycker den är jätte trevlig, den har blivit en del av min vardag, att gå in och kika vad du har för dig 🙂 Den här maten ser jätte god ut! Vad är det här ”Griffin” för ställe? Jag googlar på det och det enda jag hittar är ett Steakhouse? Vill jätte gärna hitta ett trevligt ställe att gå till på helgen, så jag hoppas du svarar! 🙂

  Micaela 2014-10-12 20:55:24 http://None
  Svara
  • Svar på Micaelas kommentar.

   Hej, va roligt!! Det gör mig glad 🙂 Exakt det heter Griffin Steakhouse. Jag äter inte kött men de hade jättemycket veggomat och fisk också, så himla gott 😀 Prova!!

   Josefin Dahlberg 2014-10-12 23:55:36 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!