Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hair talk

Haritalk

Häromdagen var jag så trött på mitt hår! Det kändes platt och tråkigt. Då rotade jag fram min locktång och gjorde lockar som jag sedan borste ut och gud vilken skillnad. Allt kändes bättre, hehe. Håret kan verkligen påverka en hel look, är jag nöjd med håret kan jag ha på mig i princip vad som helst och de känns snyggt.

Håller ni med? Vilka är era bästa tips för tråkiga hårdagar?

___________

My hair have felt so flat and boring lately. The other day i found me curler. Is make such a big difference to the hair and the whole look. Do u agree?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!