SPA DAY

IMG_1752

mms_img-1285935795

IMG_1760

Jag har haft den bästa söndagen på länge. Började med att möte mina gulliga vänner Natta och Bella som gav mig en heldag med mys i födelsedagspresent. Vi såg kl 12 på Etnografiska museet, vilket var extra kul för min morfars pappa var museechef där för typ 70 år sen och massa av våra släktgrejer finns där men det visste tjejerna inte om. Sen åt vi en supergod vegetarisk lunch och efter det åkte vi till Clarion hotel och gick på spa. Alltså sååååå härligt!

Vi badade i 34 gradigt vatten och det var 11 grader i luften, såå skönt. Vi bastade, hängde i relaxavdelningen och bara mös runt. Efter spat åkte vi till Jungrens och åt sushi. A men ni hör ju, den ultimata söndagen. Och typ den finaste födelsedagspresenten jag fått. Så himla härligt att bara få hänga, göra massa mysiga saker en hel dag. Tusen tack mina fina <3

__________

I had the ultimate sunday with two of my best friends. Thank u so much fot the best birthday present ever!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!