10 saker ni inte visste om mig

IMG_7086


1.
Jag har elva smeknamn: Jossan, Josselina, Ibeth, Josie, Skruden, Snobben, Loppi, Misa, Julle, båben och Josahånanån.


2.
Jag är beroende av smågodis. Jag har försökt ha godisförbud många, många gånger men håller det aldrig.


3.
Jag älskar att sjunga för mig själv och låtsas att jag är med i Idol…..


4.
Jag har ett gossedjur som heter Nusse som jag pratar med… Alltså på riktigt…..


5.
 Jag läser aldrig böcker. Har läst ut ca fyra böcker i hela mitt liv och det var Shopaholic-serien….


6.
Jag är allergisk mot pälsdjur men har haft katter hela mitt liv, en som hette Bajsen (rip).


7.
 Jag har typ dyslexi. Jag har inte kollat upp det ordentligt än men det har varit ganska klart sen grundskolan. Jag hoppar lätt över ord och byter ut ett ord mot ett liknande fast att det kan bli helt fel i sammanhanget och jag kan stava fel även om jag läser igenom flera, flera gånger. Något jag tycker är svinjobbet men som jag jobbar på.


8.
Jag fantiserar ofta att jag bli intervjuad av typ Oprah… och att det utspelar sig om ca tio år. Det händer ofta under en powerwalk och jag går då och berättar i mitt huvud vad som kommer händer i mitt liv tio år framöver men då i ”dåtid” alltså som att det har hänt.


9.
Jag är grym på innebandy!


10.
Jag älskar att peppa andra och att vara en teaterapa <:)


Känner ni igen er i något? Eller är det nått ni blir extra förvånade över?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Alltid kul att få veta små saker som man inte viste innan om personer! Och jag måste bara tillägga att denna bild på dig är ju bara HELT underbar! PURE HAPPINESS 🙂

  Caisa 2014-10-29 16:18:26 http://instagram.com/poppysphotosd
  Svara
 • Jag blev förvånad över att du aldrig läser! Jag läser inte så jättemycket (ungefär 20 böcker om året), men ändå så måste jag alltid ha någon bok ifall jag har lust att läsa. Oftast blir det bara några sidor på kvällen innan jag somnar, men på senaste tiden åker jag ofta tåg och nu har jag läst flera böcker. Jag gillar också ljudböcker: det är så skönt att lyssna på dem när jag städar, diskar eller åker tåg 🙂

  Hanne 2014-10-22 19:14:29 http://rougeimaginaire.blogspot.com/
  Svara
  • Svar på Hannes kommentar.

   20 böcker om året? :O Jag gillar ”Ideen” med att läsa men göra det verkligen aldrig. Funderade på att sätta mål för mig själv att läsa en bok om året men nu när du skriver att du läger 20 så kanske jag måste höja målet….. haha 🙂

   Josefin Dahlberg 2014-10-22 22:00:02 http://None
   Svara
 • Ha ha, vilka roliga saker du avslöjade! Det är jättekul när man får veta mer om människan bakom bloggen. Tack för en bra blogg förresten!

  Annica 2014-10-22 15:31:30 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!