Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grey Scale

IMG_2169 IMG_2184

Todays: Hat H&M Jacket Bik Bok Knit Zara Jeans Diesel Boots Din sko

Hej på er härliga läsare, hoppas ni mår bra!? Jag ligger helt utslagen på soffan med datan i knät och jobbat men tänkte snart bädda ner mig och kolla på något mysigt på datan. Har ni tips på någon bra serie eller film? Jag kollar ju aldrig på serie, tv eller så behöver er hjälp 🙂

___________________

Hi, hope u all have a great wednesday. I’m totally exhausted after a loong day. I need to work a bit longer but soon I will go to bed and look at some series. Do u have any tip of a good series or movie? I never look at the tv or series at the computer so I need your helt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!