Lager på lager

IMG_2420  IMG_2447 IMG_2467

Hatt & other stores Scarf Zara Jacket Mango Tröja & other stories Kimono (under tröja) H&M Jeans Cubus Skor Din Sko

Nu börjar lager på lager säsongen. I dag är det iof väldigt varmt ute men snart kommer kylan. Och jag gillar inte att ta på min den stora dunjackan utan jag värmer mig hellre med många plagg lager på lager. I dag har jag en tshirt, en kimono, en stickad tröja, mockajacka och en stor scarf. I och för sig svettas jag typ i dag – haha. Men om sagt snart är kylan här och då passar det perfekt!

Hatt & other stores Scarf Zara Jacket Mango Knit & other stories Kimono (under knit) H&M Jeans Cubus Shoes Din Sko

Its time for layering season.  I dont like to just wear one big warm jacket, I like to dress in layers. Today I wear a tshirt, a kimono, a knit sweater, a jacket and a big scarf.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar lager på lager! Men varför svettas? Ta av ett lager då! Vore kul om du kan visa nästa gång så man ser dina lager tydligare 🙂 Hur gör man för att kombinera någon längre kofta med kort jacka?

  Jag cyklar nu varje dag och då blir jag lätt svettig när jag kommer fram. Så nu har jag kommit på. Jag har med ett lager i väskan, så jag har mycket svalare när jag är på cykeln. Då slipper jag svettas och kan dra på mitt extra lager när jag är framme!

  Kattis 2014-10-28 13:02:40 http://www.sadnesstheory.com
  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag halkade in på din blogg för ett litet tag sen och sen dess har jag varit fast! Du verkar vara en härlig person och jag ÄLSKAR din mysiga lägenhet!!

  Jag har precis flyttat till Sthlm för ett nytt jobb! Jag har bekanta här sedan innan men vill gärna bygga upp mitt eget liv här också! Har su några tips på hur och var man träffar nytt folk och hur man faktiskt skaffar vänner i den här åldern? Jag är 25 år 🙂
  Kram!

  Nina 2014-10-27 19:48:11 http://None
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Åh va roligt, tack 😀

   Va kul, välkommen till sthlm! Hm svårt att säga, man träffar ju mest kompisar typ i skolan eller på jobbet. Du kanske har någon på jobbet som du kan börja hänga med. Typ träna tillsammans eller gå promenad till jobbet ihop? Annars får du gå ut och ragga tjejer på krogen, en av mina bättre tjejkompisar träffade jag kvart i tre på krogen för några år sen och vi ha hängt sen dess 🙂

   Josefin Dahlberg 2014-10-27 23:48:36 http://None
   Svara
 • Älskar scarfen. Var det länge sedan du köpte den?

  Therese 2014-10-27 18:29:24 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!